main logo
1727

Un grup de adolescenți au jefuit un băiat de 12 ani în parcul Valea Trandafirilor

Mama băiatului a povestit că el se plimba cu bicicleta și asculta muzică în căști, în timp ce s-a apropiat un grup format din 7 adolescenți.

Un băiat de 12 ani, jefuit de un grup de adolescenți

Incidentul s-a produs pe 24 octombrie în parcul Valea Trandafirilor din Capitală, transmite Știri.md cu referire la point.md.

Despre aceasta a scris mama băiatului pe Facebook.

„Fiul meu a fost singur pe bicicletă. El se afla la un loc mai depărtat și asculta muzică. De el s-a apropiat un grup din 7 adolescenți și i-au spus că nu se află la un loc cuvenit și pentru asta ar fi trebuit să plătească o amnedă de 400 de lei. Sau o sunăm pe mama sau mergem acasă după bani... Apoi i-au luat telefonul și l-au petrecut până la „procuratură”. 

Pe drum, persoana cu telefonul și bicicleta a spus că va merge înainte și îl va aștepta, ceilalți l-au înconjurat. Unul din cei l-au ținut pe băiat de braț tot drumul. 

L-au plimbat prin ogrăzi vreo 30 de minute. L-au adus la școala nr. 7, acolo l-au lăsat să aștepte. O angajată de la școală l-a văzut speriat și l-a întrebat ce s-a întâmplat. 

După aceea m-au telefonat pe mine. Până ce am ajuns acolo, aproximativ 40 de minute, am încercat să apelez 112, dar fără rezultat și la 902 la fel n-am reușit. 

Am reușit să răzbat la poliția sectorului Buiucani și am povestit totul. Polițiștii mi-au spus să mergem la ei”, a povestit Ekaterina Petrova.

Femeia cere ajutor, în caz dacă veți recunoaște bicicleta să o anunțați pe Messenger.

În acest caz a fost pornit un dosar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării