main logo
3649

Un fost angajat al MAI și-a deschis o afacere pe banii câștigați la nuntă

Cu banii de nuntă, un tânăr din Republica Moldova a construit în România o afacere bio.

Un fost angajat al MAI și-a deschis o afacere pe banii de la nuntă

Vinde salate marinate, după reţete de la bunica lui. Iar preparatele i-au uimit chiar şi pe juraţii „Chefi la Cuţite", transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Pentru bucătărie a renunţat şi la cariera din Ministerul de Interne.

Gicu Roşca intră dis-de-dimineaţă în bucătărie şi pregăteşte şase feluri de salată, doar cu ingrediente bio.

Bunica lui din Republica Moldova l-a învăţat cum să potrivească gusturile. Odată lecţia învăţată, a renunţat la postul din Ministerul de Interne de la Chişinău şi a venit în Iaşi. 

Unde a investit toţi banii primiţi la nuntă. Adică 15.000 de euro.

Gicu Roşca, antreprenor: Sunt reţete foarte vechi, mai ales în fosta Uniune Sovietică se practică a fi mâncată foarte des şi mult.

Trimite săptămânal 1.500 de porţii, în magazinele din Iaşi. Recent, a livrat şi pentru magazinele româneşti din inima Londrei.

Cea mai căutată salată este cea de morcovi.

Gicu Roşca, antreprenor: Avem 5 căței de usturoi pisați cam la 300 de grame de morcov dat pe răzătoare pun 1 cățel de usturoi, cam așa aproximativ.

Adaugă apoi coriandru şi chili. Dar şi alte ingrediente.

Gicu Roşca, antreprenor: La 1 kilogram și jumătate de morcov, 30 de grame de zahăr şi 15 grame de sare.

Pentru un gust mai bun, salata trebuie ţinută toată noaptea la frigider. O caserolă costă 35 de lei moldovenești.

Salata tânărului din Republica Moldova a fost jurizată şi la Chefi la Cuţite, în ediţia de anul trecut.

Afacerea cu banii de la nuntă îi oferă un trai decent. Tânărul antreprenor spune că, lunar, cifra de afaceri este de 9.000 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării