main logo
376

Un forum al oamenilor de afaceri va fi organizat la Chișinău

Consiliul Economic pe lângă Preşedintele Moldovei a decis să desfăşoare în octombrie un forum al oamenilor de afaceri.

Un forum al oamenilor de afaceri va fi organizat la Chișinău

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta a comunicat pe facebook Preşedintele Igor Dodon, care a desfăşurat în ajun şedinţa lărgită a Consiliului, transmite Știri.md.

Potrivit lui, "reprezentanţii cercurilor de afaceri au relatat despre numeroase probleme cu care se confruntă, subliniind necesitatea adoptării de către stat a unor măsuri urgente pentru revigorarea mediului de afaceri, în primul rând, în sectorul real al economiei".

"Administraţia Preşedintelui va ţine cont de interesele cercurilor de afaceri în conlucrarea sa cu Guvernul şi Parlamentul. Pentru dezvoltarea economiei, consider că, în primul rând, trebuie create condiţii în domeniul administrării fiscale. 

Totodată, cu participarea echipei prezidenţiale, în proces de elaborare se află un proiect de lege cu privire la comerţul intern care are scopul de a apăra interesele producătorilor autohtoni", a menţionat Dodon.

El a remarcat că, în cadrul discuţiilor, s-a luat decizia de a organiza, în luna octombrie curent, un forum naţional al oamenilor de afaceri, care nu a mai fost convocat din anul 2007. 

La forum se preconizează să fie discutate cele mai actuale probleme din cele mai importante domenii ale economiei naţionale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării