main logo
3568

Un expert explică accidentul filmat al interpretei Tatiana Spînu

Miercuri, cântăreața Tatiana Spînu a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni.

Un expert explică accidentul filmat al interpretei Tatiana SpînuFoto: perfecte.md

Ulterior, vedeta a publicat filmulețul în care se vede clar cum a fost lovită și că cel care a încălcat regulile este șoferul autoturismului, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Despre cum ar fi putut fi evitat impactul, dar și despre cum să evităm asemenea situații neplăcute, reporterul O Seară Perfectă a aflat de la instructorul auto – Artur Cecan.

„Că a greșit conducătorul e sigur”, spune acesta. 

„A intrat în intersecție la semnalul verde al semaforului. În cazul dat, el nu s-a asigurat. Nu pot să zic din care cauză, factorii pot fi diferiți. Dacă ne uităm în video, vedem că pietonul chiar a încetinit, a văzut că microbuzul s-a oprit și a continuat. Nu s-a asigurat însă pe a doua bandă. Putem, cu certitudine, spune că dacă era un impact frontal, astăzi am fi vorbit în cu totul alte circumstanțe”.

De asemenea, instructorul auto a menționat că este foarte important să învățăm, ca pietoni, că asigurarea este crucială. 

„Trebuie să știm că dacă mașina s-a oprit pe prima bandă, ar trebui să ne asigurăm că se oprește și pe a doua, iar apoi să continuăm deplasarea”, a ținut să menționeze acesta.

Mai multe detalii, află în reportajul marca O Seară Perfectă:

Citește și: O interpretă din Moldova, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării