2 august, 10:09
6 064
5
Un ex-președinte de raion cheamă lumea la piscină, în plină pandemie: Noi vom activa
2 august, 10:09
6 064
5

Ex-președintele raionului Anenii Noi, Sergiu Rapcea, a decis să nu se conformeze deciziei Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică și invită cetățenii să vină la piscină pentru a se relaxa.

Colaj: știri.md

Acesta a postat pe o rețea de socializare imagini de la piscină și a declarat că așteaptă în vizită reprezentanții Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică, transmite Știri.md.

„Stimați locuitori ai Raionului Anenii Noi, dar și oaspeți ai Raionului, vă invitam mâine 02.08.2020 la piscină, noi vom activa chiar dacă cineva care stau prin birouri și sunt departe de realitate au interzis. 

Îmi doresc foarte mult ca nu poliția să vină dar membrii Comisii situații excepționale să-mi arate și mie unde este pericol de îmbolnăvire. 

Astăzi la Nistru, la Vadu lui Vodă erau mii de oameni care se scăldau și nimeni nu le-a interzis!!!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Știri.md reamintește că începând cu data de 1 august, activitatea tuturor bazinelor și piscinelor din țară a fost sistată.

De menționat că președintele Raionului Anenii Noi, Rapcea Serghei, a fost anterior implicat într-un scandal. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce amenința un om de afaceri din raion.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter