main logo
1096

Un drum din Chișinău a fost blocat cu bariere fără autorizație

Facem parcări nu doar din curți sau trotuare, dar și din drumuri. Asta și-a zis un locuitor al sectorului Buiucani al Capitalei, care a îngrădit aproape o bandă întreagă a străzii Sucevița, instalând de-a lungul acesteia bariere, fără a avea autorizație.

Un drum din Chișinău a fost blocat cu bariere fără autorizație

După ce mai mulți oameni s-au plâns pe acest lucru pe rețelele de socializare, dimineața, barierele au fost demontate, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Spațiile de parcare au fost îngrădite acum patru zile, spun localnicii. 

Cele aproximativ zece bariere blochează în jur de 1/3 din drumul cu două sensuri.

„Acesta e drum public, nu are nimeni dreptul să instaleze așa obstacole. Vine urgența, pompierii. Așa în drum nu se poate”.

Vecinii sunt revoltați. Spun că și așa găseau cu greu un loc de parcare, iar de când au fost instalate barierele, procesul a devenit o adevărată provocare.

„Aseară când am venit era parcată o mașină, restul erau ridicate. Restul mașinilor erau parcate pe bordură.  

„Când vin nu am unde să mă parchez. Dacă e liber bine, dacă nu, trebuie să caut în deal să mă parchez. Cred că vecinul din față le-a pus”.

În timp ce echipa Pro TV filma reportajul, acolo au venit doi adolescenți înarmați cu mănuși și șurubelnițe și s-au apucat să demonteze barierele. 

În câteva minute, locul a fost curățat.

Ulterior, instalațiile au fost puse în curtea unui locuitor, despre care vecinii spun că ar fi pus barierele și care ar fi polițist. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării