main logo
533

Un doctor pentru tine: Peste 18.000 de persoane au fost examinate

Peste 18.000 de persoane au fost examinate în cadrul campaniei "Un doctor pentru tine", lansate la iniţiativa premierului Pavel Filip.

Un doctor pentru tine: Peste 18.000 de persoane au fost examinateUn doctor pentru tine: Peste 18.000 de persoane, deja examinate

Mai mulţi dintre pacienţii care au solicitat un consult au fost diagnosticaţi cu boli grave, care necesitau urgent un tratament, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

"Este un proiect, din punctul meu de vedere, de succes. El a fost gândit ca un proiect intermediar, până când vom avea un sistem de sănătate bine construit. Oamenii sunt foarte satisfăcuţi. În ziua de astăzi, avem peste 18 mii de oameni examinaţi. Avem oameni care, pot să mă exprim în sens direct al cuvântului, au fost salvaţi de la un pericol de sănătate", a spus premierul Pavel Filip.

Recent, a fost lansată cea de-a doua etapă a campaniei, care presupune screening gratuit pentru cancerul la sân. Procedura medicală este recomandată, în special, femeilor cu vârste cuprinse între 40 şi 65 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării