main logo
1130

Un doctor francez a donat un aparat de ventilație artificială spitalului din Soroca

Spitalul Raional din Soroca dispune de un aparat modern și performant de ventilație artificială a plămânilor.

Un doctor francez a donat un aparat de ventilație spitalului din SorocaFoto: facebook.com

Aceasta datorită unui proiect de suflet, care a devenit realitate grație generozității doctorului Etienne Steiner din Toulon (a cărui mamă a fost originară din Soroca), conexiunilor realizate în timp record și în cel mai profesionist mod de către Luminița Gavriluță (președinte Rotary E-Club of Moldova International) și Eugen Vizir (consul la Ambasada Republicii Moldova în Franţa), și mobilizării colegilor Alexandru Robu și Natalia Vrâncean (Rotary Club Soroca), transmite Știri.md.

„Astăzi a fost o zi lungă, dar frumoasă! Cu multe eforturi și persoane implicate, un aparat performant de ventilație a plămânilor a ajuns la IMSP „Spitalul Raional Soroca „A. Prisăcari”. Aducem recunoștințe profunde domnului Etienne Steiner, un medic din Franța, cu rădăcini sorocene. Generozitatea sa va servi multor pacienți, mai ales acum, când pandemia Covid-19 a luat o asemenea amploare în raionul Soroca.

Este o onoare să servim societatea noastră, și ne bucurăm că am fost parte al acestui gest onorabil. Mulțumesc tuturor celor implicați în lupta împotriva acestei pandemii oribile”, a spus Dorin Dușciac, reprezentant al diasporei moldovenești din Franța.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării