Un cuplu din Chișinău cu 3 copii a înfiat 2 frați: Cum se descurcă familia
22 noiembrie, 13:20
735
3
Un cuplu din Chișinău cu 3 copii a înfiat 2 frați: Cum se descurcă familia
22 noiembrie, 13:20
735
3

O oră, o zi, o întâlnire le-a schimbat viața. Le-a resetat valorile, scopurile și prioritățile pentru totdeauna. Au spus “DA” unor copii încercați greu de soartă, asumându-și rolul de a le înlocui mama și tata.

Foto: captură video

Este povestea de viață a familiei Gavril care, deși aveau deja 3 copii acasă, au decis să crească încă doi frați, mama cărora este privată de libertate, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Acum 3 ani, după ce au participat la un seminar dedicat importanței înfierii într-o societate, Inga și Vitalie Gavril au decis să mulțumească pentru toate binecuvântările vieții, înfiind un copil.

Viața a devenit cumva alta și pentru cei trei copii ai casei, care într-un timp prea scurt, au trebuit să învețe să-și împartă lucrurile. 

Părinții spun că cei 5 copii s-au înțeles bine de la început, însă ei au avut nevoie de ajutor din partea profesioniștilor, pentru a se descurca.

Soții spun că au cele mai pământești așteptări în plan material, în schimb, pot dărui multă iubire. 

Ei mai spun că salariu le ajunge, pentru a întreține familia, asta deși, pentru îngrijirea fiecărui copil adoptat, statul nu le dă decât o indemnizație de 1.400 de lei pe lună.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter