main logo
1715

Un copil din Cahul, bătut de tatăl său vitreg: Bărbatul, condamnat la închisoare

Un tânăr de 24 de ani, originar din raionul Cahul, a fost condamnat la închisoare pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Cahul, sediul Central, la data de 26 ianuarie 2024.

Un copil din Cahul, bătut de tatăl său vitreg: Bărbatul, condamnatImagine simbol

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat la data de 12 mai 2023, în jurul orei 10 dimineața, transmite Știri.md. 

Aflându-se la domiciliul său din raionul Cahul, împreună cu soția și fiul vitreg, care la acel moment avea vârsta de un an și nouă luni, din motiv că copilul și-a făcut necesitățile fiziologice în pantaloni, i-a aplicat ultimului lovituri cu palma în zona feselor, capului și urechii stângi. 

Drept urmare, acesta i-a cauzat minorului, conform raportului de expertiză judiciară: echimoză pe cap din dreapta, echimoză în regiunea temporală stângă, echimoză pe pavilionul urechii stângi, echimoze pe față din dreaptă, echimoză masivă în regiunea lombară cu trecere pe ambele fese, care condiționează dereglarea sănătății de scurtă durată și se califică ca vătămare ușoară.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptei imputate. Acesta a fost condamnat la închisoare pentru un termen de un an și șase luni, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.  

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Cahul.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării