main logo
2426

Un copil de un an din Râbnița a ajuns la spital după ce a mâncat pastile

Un copil din stânga Nistrului, de doar un anișor, a ajuns la spital după ce a mâncat prea multe pastile. Mama acestuia riscă amendă pentru neglijență.

Un copil de un an din Râbnița a ajuns la spital după ce a mâncat pastileImagine simbol

Potrivit presei din stânga Nistrului, un copil care în curând va împlini doi ani a mâncat prea multe pastile. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 12 mai, la Râbnița, transmite Știri.md. 

Copilul a găsit pastilele „Iod-Active” la bucătărie. Acesta este un supliment alimentar utilizat doar cu prescripția unui medic, pentru tratarea glandei tiroide.

În timp ce băiatul mânca pastilele, mama sa se afla într-o altă încăpere. Femeia a observat că ceva nu este în regulă atunci când fiul său a tăcut brusc. Aceasta s-a dus repede să vadă ce face copilul și l-a găsit pe podea, cu pastilele în mână. Pastilele mușcate de micuț erau împrăștiate pe jos.

Femeia a solicitat imediat o ambulanță. Băiatul a fost transportat în Secția Terapie Intensivă a Spitalului Raional din Râbnița. În prezent, acesta se află în Secția Pediatrie și viața lui nu mai este în pericol.

Mama băiatului, în vârstă de 30 de ani, originară din Râbnița, are în total patru copii. Aceasta riscă o amendă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării