main logo
1250

Un copil de numai cinci ani, lăsat la volanul unui bolid de lux

Atunci când inconștiența este dusă la extrem, lucrurile pot degenera rapid.

Un copil de numai 5 ani, lăsat la volanul unui bolid de lux


Părinții unui copil de numai cinci ani au considerat că a-l pune pe cel mic la volan este un act de amuzament, însă totul a luat o turnură neașteptată, relatează Știri.md cu referire la spynews.ro.


Un copil de numai cinci ani a devenit „vedeta” internetului, după ce părinții lui l-au lăsat la volanul bolidului de lux pe care îl dețin. Mai mult, aceștia au fost extrem de mândri de fapta lor, așa că imediat l-a fotografiat pe cel mic și l-au postat pe rețelele de socializare. În imagine se vede clar cum cel mic stă în brațele unui adult, dar deține controlul volanului în totalitate, în timp ce adultul accelerează cu mare încredere. 

Se poate observa cum copilul scapă volanul o clipă, moment în care intervine adultul, spre amuzamentul celorlalţi ocupanţi ai maşinii. Imaginile au fost postate pe Instagram de o tânără din Bucureşti cu descrierea: „Tony Şoferul”.

Astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite, căci unii părinți consideră acest lucru ca fiind o mare „realizare” a copilului lor, însă nu se gândesc că un copil nu poate deține controlul volanului unui autoturism, iar o secundă de inconștiență poate costa viața unui om. 


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării