main logo
1937

Un copil a ajuns la spital după ce peste el a căzut o poartă de fotbal

Un copil de doar șapte ani a ajuns la spital în stare gravă după ce peste el a căzut o poartă de fotbal. Anunțul a fost făcut ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, astăzi, 1 aprilie.

Un copil a ajuns la spital după ce peste el a căzut o poartă de fotbalImagine simbol

În acest sens, ministra a venit cu un apel către toate autoritățile publice locale, școlile și alte instituții în a căror administrare se află terenuri sportive, inclusiv de fotbal, transmite Știri.md

„Vă rugăm mult să realizați o verificare a siguranței instalării porților de fotbal, pentru a preveni accidentele grave, în special cu implicarea copiilor”, spune Ala Nemerenco. 

Potrivit ministrei, un copil de doar șapte ani a fost internat la Institutul Mamei și Copilului, fiind în prezent în stare gravă, după ce peste el a căzut o poartă pe un stadion. 

„Starea copilului este gravă. Are un traumatism al vertebrelor cervicale, hematom etc. La moment copilul este internat în secția de reanimare chirurgicală sub supravegherea medicală”, a declarat pentru UNIMEDIA Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării