main logo
2334

Un consilier al premierului Chicu, pe patul de spital: Virusul e distrugător

Consilierul premierului Ion Chicu în domeniul drepturilor omului și relațiilor interetnice, Nicolae Rădița, a fost infectat cu noul coronavirus.

Un consilier al lui Ion Chicu, pe patul de spital: Virusul e distrugătorColaj: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Rădița menționează că de 25 de zile se află în secția de a reanimare, transmite Știri.md.

"Astăzi, după 25 de zile de COVID, încă sunt în secția de a reanimare, te distruge fizic, dar și emoțional. E greu să vezi că medicamentele își fac efectul. Astăzi stau cu masca de oxigenare în compensarea aerului în plămâni. Medicii depun eforturi. Cu regret, toată familia mea a fost afectată, iar eu de la starea de comă în care am fost nu prea cunosc despre ei, pentru că suntem plasați în diferite spitale! Sper să primesc susținerea voastră în continuare! Fiți mai atenți, sterilizați, tot ajută, evitați locuri unde nu aveți încredere. Virusul e distrugător!", a scris Nicolae Rădița.

Amintim că fostul șef al Biroului Relații Interetnice, Nicolae Rădița, a fost angajat pe 2 martie în calitate de consilier în Cabinetul premierului Ion Chicu, după ce a demisionat pe 26 februarie de la șefia Agenției Relaţii Interetnice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării