main logo
758

Un conflict la beție a dus la moartea unui bărbat: Ucigașul, condamnat

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost recunoscut vinovat de săvârșirea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, care a provocat decesul victimei, fiind condamnat pe un termen de nouă ani.

Un conflict la beție a dus la moartea unui bărbat: Ucigașul, condamnat

De asemenea, la pronunțarea sentinței de condamnare, instanța de judecată a dispus încasarea din contul inculpatului în beneficiul succesorului bărbatului decedat, a sumei de 100.000 mii lei, cu titlu de prejudiciu moral cauzat, transmite Știri.md.

Mai exact, bărbatul vizat este acuzat că, la 31 octombrie 2022, pe timp de noapte, în timp ce se afla în curtea unei case din sectorul Botanica al capitalei, împreună cu o altă persoană, cu care a consumat anterior băuturi alcoolice, au inițiat un conflict cu un bărbat, aplicându-i multiple lovituri cu mâinile și picioarele peste diferite părţi ale corpului.

În urma leziunilor grave suferite, victima a decedat la spital, la data de 04 noiembrie 2022.

Precizăm că dosarul în privința inculpatului respectiv, a fost examinat în procedură simplificată, în baza probelor administrate în faza de urmărire penală, din motiv că acesta și-a recunoscut integral vinovăția. Cauza penală în privința complicelui acestuia, a fost disjunsă și este examinată în procedură generală.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării