main logo
1589

Un comedian și în Moldova. Pe cine ai vota la funcția de președinte

Pe cine ai vota între Emilian Crețu, Andrei Bolocan, Anatolie Melnic sau Vania pentru funcția de președinte.

Un comedian și în Moldova. Pe cine ai vota la funcția de președinte

Comisia Electorală Centrală din Ucraina a procesat, până la această oră, 87 la sută dintre procesele-verbale ale alegerilor prezidențiale care au avut loc ieri. 

Potrivit informațiilor publice pe site-ul CEC, Vladimir Zelenski a obținut 73,21 la sută dintre voturile ucrainenilor prezenți la urne, transmite Știri.md cu referire la altfel.md.

Dacă am urmări scenariul Ucrainei, pe cine dintre cei 4 candidați ați alege pentru funcția de președinte al statului?

Andrei Bolocan este cunoscut prin hihi-haha-urile produse de Lumina. Acesta are mai multe video-uri încărcate pe youtube și facebook, prin care abordează subiectul politicii cu umor.

Anatolie Melnic a intrat în istoriile umorului din Moldova prin emisiunea „X te iubește” care apărea regulat la radio și pe youtube. Acesta mai face glume pe la nunți, cumetrii și baluri de absolvire. Mai recent, poate fi găsit și în proiectul „ZigZag Show”.

Vania din Stoyanovka a devenit faimos la show-ul ucrainean „Liga Smeha”, acesta a reușit să devină dublu campion. Mai mult, acum ar avea legături strânse cu președintele ucrainean.

Emilian Crețu este producătorul emisiunii „Emilian Cretu - Da sunt român”, pagina sa de facebook are peste 200.000 de abonați. Acesta mai este și prezentator la JurnalTV în emisiunea „Dora Show”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării