main logo
27362

Un chișinăuian și-a cumpărat 700 de bilete la loterie. Ce a câștigat

Un bărbat din Chișinău a pierdut circa 14.000 de lei cumpărând de Anul Nou mai multe bilete la loteria națională.

Un chișinăuian și-a cumpărat 700 de bilete la loterie. Ce a câștigatUn chișinăuian și-a cumpărat 700 de bilete la loterie. Ce a câștigat

În așteptarea unei minuni, el a cumpărat 700 de bilete la prețul de 20 de lei fiecare. 

Bărbatul spera să găsească numărul norocos și să-și scoată toate cheltuielile, transmite Știri.md cu referire la bloknot-moldova.md

În rezultat el a rămas dezamăgit. A răzuit toate biletele cumpărate, dar în final s-a ales cu doar 200 de lei, răscumpărând doar 10 bilete din cele 700. 

„A cumpărat 700 de bilete și a câștigat doar 200 de lei”, a scris o femeie în grupul chisinau.fail de pe Facebook, care a publicat și un material video.

Alți locuitori ai Capitalei au recunoscut că la fel au procurat multe bilete la loterie cu scopul de a câștiga premiul așteptat, dar au rămas dezamăgiți.

„Sunt confuză, dacă aceasta este o înșelători sau nu. Am stat în rând la Buiucani, cumpărându-mi o cafea și în fața mea un tânăr a câștigat 50.000 de lei. Nu se știe însă dacă el i-a primit. Păi, iată, de atunci eu am hotărât să-mi încerc norocul și cea mai mare sumă pe care am câștigat-o era de 500 de lei”, a scris un internaut. 

„Eu la fel am procurat 600 de bilete de 20 de lei și 200 de bilete de 30 de lei. Cel mai mare premiu câștigat a fost de două ori câte 200 de lei și o dată 677 de lei”, a comentat un alt internaut. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării