main logo
1375

Un chișinăuian, condamnat la închisoare pentru 16 episoade de furt

Un bărbat de 36 de ani din municipiul Chișinău a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru 16 episoade de furt.

Un chișinăuian, condamnat la închisoare pentru 16 episoade de furtImagine simbol

Potrivit Procuraturii Generale, în perioada 2018-2021, bărbatul a comis mai multe furturi pe teritoriul Capitalei, din diverse locații, transmite Știri.md.

S-a stabilit că acesta sustrăgea portmonee, telefoane mobile, biciclete și alte bunuri, totul în valoare de peste 77.000 de lei.

Bărbatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor imputate, cauza în privința acestuia fiind examinată în procedură simplificată.

Astfel, potrivit sentinței recent pronunțate de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, bărbatul în vârstă de 36 de ani, originar din Capitală, a fost recunoscut vinovat pentru săvârșirea a 13 episoade de furt, a unui jaf și a două episoade de pungășie, stabilindu-i-se o pedeapsă definitivă sub formă de închisoare pe un termen de șapte ani, cu executare în penitenciar de tip semiînchis.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel. Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării