main logo
1035

Un Centru de instruire și reabilitare medicală pentru sportivi, inaugurat la Chișinău

La Institutul de Educație Fizică și Sport (IEFS) din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM) a fost inaugurat un Centru de instruire și reabilitare medicală.

Un Centru de reabilitare medicală pentru sportivi, inaugurat la ChișinăuFoto: Facebook

Centrul a fost dotat cu ajutorul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României și este primul astfel de Centru al IEFS, transmite Știri.md.

„Am inaugurat la Institutul de Educație Fizică și Sport (IEFS) un proiect semnificativ pentru studenții, dar și pentru cetățenii din Republica Moldova, alături de rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov, directorul IEFS, Viorel Dorgan, și numeroși studenți și profesori.

Noul Centru universitar de instruire și reabilitare medicală din cadrul IEFS, amenajat și dotat la standarde moderne, oferă studenților, viitori specialiști în domeniul kinetoterapiei și reabilitării medicale, posibilitatea de a se pregăti pentru carierele lor, având acces la infrastructura de ultimă generație.

Dotarea Centrului universitar de instruire și reabilitare medicală a fost posibilă datorită finanțării oferite de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova și este primul astfel de Centru al IEFS”, a precizat secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării