main logo
5506

O mașină a intrat în plin într-o stație la Bender: Sunt morți și răniți

Un accident teribil s-a produs în această dimineață, 17 aprilie, la Bender, stânga Nistrului. La fața locului au intervenit oamenii legii și ambulanța. O persoană a decedat.

O mașină a intrat în plin într-o stație la Bender: Sunt morți și rănițiFoto: Tg/pridnestrovec

Potrivit presei din stânga Nistrului, accidentul s-a produs astăzi, 17 aprilie, în jurul orei 07:00, pe o stradă din Bender, transmite Știri.md.

Un automobil de model Mitsubishi a intrat cu viteză într-o stație de așteptare a transportului public, unde se aflau mai multe persoane. La volanul automobilului era o tânără în vârstă de 20 de ani, originară din Bender. S-a stabilit că automobilul aparține unui tânăr în vârstă de 23 de ani, care în acel moment era în stare de ebrietate și se afla în mașină în calitate de pasager.

Tânăra și-a primit permisul de conducere cu mai puțin de un an în urmă. Aceasta nu era în stare de ebrietate alcoolică. Nici ea și nici pasagerul său nu au avut de suferit.

Totuși, în urma loviturii, un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat, fiind prins între automobil și un gard. La fața locului au intervenit salvatorii, care au fost nevoiți să demonteze gardul pentru a-l elibera pe bărbat.

De asemenea, în urma accidentului, trei persoane au fost grav rănite: o femeie în vârstă de 49 de ani, un bărbat de 71 de ani și unul de 50 de ani. Toți se aflau în acel moment în stația de așteptare a transportului public. Aceștia au fost internați în spital.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Video: Telegram/pridnestrovec; Foto: Tg/mdvpmr.org

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării