main logo
1247

Un bărbat, strivit de o motocicletă condusă de un minor la Ungheni

Un bărbat din raionul Ungheni a decedat după ce a fost strivit de o motocicletă condusă de un adolescent în vârstă de 17 ani.

Un bărbat, strivit de o motocicletă condusă de un minor la UngheniFoto: știri.md

Cazul a avut loc în dimineața zilei de 31 iulie, la intrare în localitatea Stolniceni din raionul Ungheni.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol ne-a spus că victima în vârstă de 59 de ani și minorul care a provocat accidentul sunt din aceeași localitate.

"La intrare în satul Stolniceni, pe marginea stângă a carosabilului, a fost depistat cadavrul unui bărbat cu vătămări corporale, precum și părți proeminente a farurilor decorative față-dreapta, față - stânga, indicator sclipitor de viraj - față partea dreaptă, cioburi de sticlă și urme de derapare pe carosabil, caracteristice tamponării unui mijloc de transport de tip motocicletă.

Victima activa în calitate de paznic la un depozit de cereale din apropierea satului respectiv", ne-a spus Cristina Vicol.

Potrivit poliției, victima și-a recunoscut vina și a predat benevol motocicleta de model ”Orox R50”cu care a accidentat victima cu semne evidente de deteriorare în urma unui accident rutier. 

Fiind supus testării alcoolscopice cu analizatorul „Drager Alcotest” s-a stabilit la minorul avea o concentrație a vaporilor de alcool în aerul expirat de 0,30 mg/l. 

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării