main logo
321

Un bărbat, reținut pentru 72 de ore: Vindea droguri pe Telegram

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a fost prins în timp ce vindea droguri.

Un bărbat, reținut pentru 72 de ore: Vindea droguri pe TelegramFoto: poliția.md

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat pe o stradă din Capitală, transmite Știri.md.

„Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce punea în circulație pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală cu miros specific de marijuana”, au precizat polițiștii. 

Activitatea învinuitului a fost documentată timp de două luni și au fost acumulate probe ce demonstrează implicarea acestuia în comercializarea drogurilor, fiind efectuate două achiziții de control.

În urma unor percheziții asupra bărbatului, dar și la domiciliul acestuia, oamenii legii au depistat bani obținuți din comercializarea drogurilor, 36 de pachețele de tip zip-lock în care se afla o masă vegetală uscată cu miros specific, un cântar de dimensiuni mici și un telefon mobil care era folosit pentru distribuirea substanțelor narcotice. 

Fiind audiat, bărbatul a recunoscut că vindea drogurile prin intermediul aplicației Telegram, dar și în mod direct unui cerc restrâns de persoane în care avea încredere. 

Polițiștii spun că suspectul obținea pe zi un profit de 1.000-2.000 de lei.  

Bărbatul este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor și etnobotanicelor și riscă de la șapte la 15 de ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării