main logo
8576

Un bărbat înjură și alungă militarii de pe câmpurile din Cimișlia

Un bărbat cu copilul său în brațe a provocat un scandal în satul Munteni din raionul Cimișlia, fiind indignat de prezența militarilor americani, alături de cei moldoveni, în preajma localității.

Un bărbat înjură și alungă militarii de pe câmpurile din Cimișlia

Potrivit imaginilor apărute pe rețelele sociale, bărbatul s-a arătat nemulțumit că militarii se află în preajma localității de baștină, ba mai mult, acesta le-a cerut soldaților să se prezinte și să explice ce fac în satul Munteni, transmite Știri.md.

Unii i-au răspuns bărbatului că în zonă sunt efectuate exerciții militare, însă bărbatul nu s-a arătat convins și a cerut soldaților să arate dacă gloanțele folosite de ei sunt oarbe sau nu.

În imagini se mai observă că bărbatul are un comportament agresiv față de militari și cere în repetate rânduri să arate ce fel de gloanțe folosesc militarii.

Acesta nu este primul caz în care localnicii din raionul Cimișlia se arată nemulțumiți de exercițiile militare din apropiere. Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini cu vehiculele militare care circulă pe câmpurile din localități. Unii cetățeni s-au arătat nemulțumiți de prezența tehnicii militare și i-au înjurat pe soldați.

Știri.md amintește că în aceste zile are loc exercițiul multinaţional combinat „Scutul de Foc/Rapid Trident - 2023”, în cadrul căruia mai multe contingente de militari moldoveni, români și americani vor executa trageri de luptă din armamentul de infanterie şi sisteme de artilerie.

Atenție, limbaj necenzurat:

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării