main logo
517

Un bărbat în scaun cu rotile, condamnat pentru că a bătut un polițist

Nicolae Ceban, un bărbat fără picioare și doar cu o mână, la care are un singur deget, a venit la Curtea de Apel să-și caute dreptatea, după ce Judecătoria Chișinău l-a condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru că a bătut un polițist.

Un bărbat în scaun cu rotile, condamnat pentru că a bătut un polițist

Magistrații din instanța de fond l-au găsit vinovat pe Ceban că în vara anului 2016 l-a lovit pe polițistul Victor Crețu cu cadrul metalic al căruciorului, transmite Știri.md cu referire la crimemoldova.com.

Nicolae Ceban pledează nevinovat și susține că el a scris plângere împotriva polițistului, dar s-a ales cu dosar penal: „A zis că l-am lovit în cap, în burtă. Eu nu înțeleg ce se petrece. Sunt niște născoceli”.

La rândul său, polițistul Victor Crețu, care s-a arătat deranjat de mediatizarea cazului, continuă să-l învinuiască pe Ceban de agresiune fizică. Polițistul susține că bărbatul s-ar fi răzbunat astfel, învinuindu-l pe nedrept că are o relație cu soția lui.

Deși la proces s-au prezentat ambele părți, ședința a fost amânat pe motiv că nu a venit martorul, care urma să fie audiat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării