main logo
10581

Un bărbat, amendat cu 2.000 de lei: Reacția oamenilor legii

Un bărbat povestește că a părăsit domiciliul după ora 23:00 pentru că ar fi avut nevoie să cumpere câteva medicamente de la farmacie.

Un bărbat, amendat cu 2.000 de lei: Reacția oamenilor legiiColaj: știri.md

Din spusele bărbatului, el ar fi fost amendat cu 2.000 de lei și nici nu l-ar fi lăsat să dea vreo explicație, transmite Știri.md.

„Oameni buni, cât se mai poate de răbdat bătaia de joc și tot circul acesta în țară. Am primit amendă, pentru că după ora 23:00 mă duceam în centru la farmacia de pe Ismail cu Ștefan cel Mare. Nici nu au vrut să mă asculte absolut deloc.

2.000 de lei, oare asta e normal?! pleci după paracetamol, dar te doare capul că nici citramonul nu îți mai trebuie.

Cât mai avem să ne temem și să tăcem la toate jocurile acestea politice. Oare câte generații vor mai avea de suferit?”, se întreabă bărbatul.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, ne-a spus că bărbatul a fost oprit de Inspectorii Naționali de Patrulare la un filtru de control, în contextul interzicerii circulației după ora 23:00. Bărbatul a fost întrebat de oamenii legii cu ce scop circulă prin oraș. Drept răspuns, bărbatul a spus că are nevoie să schimbe niște bani. Polițiștii l-au întrebat dacă este la curent cu restricțiile în vigoare, unde au primit răspuns afirmativ că cunoaște despre aceasta. Bărbatul a fost amendat și a căzut de acord cu cazul contravențional.

De menționat că bărbatul este domiciliat pe strada Grenoble, dar a fost oprit și amendat pe viaduct lângă mall.

Oamenii legii menționează că ar admite unele excepții de deplasare în diapazonul orelor 23:00 și 5:00, doar în situații de ordin excepțional și serios argumentate.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării