main logo
391

Un bărbat din Strășeni a protestat pentru că nu are acces la medicamente compensate

Un bărbat din Strășeni a protestat în fața Ministerului de Interne pentru a atenționa poliția asupra „fărădelegilor din farmacii”.

Un bărbat a protestat pentru că nu are acces la medicamente compensate

Bărbatul, care se numește Nicolae, a spus că are un frate bolnav de cancer, iar acesta are nevoie de anumite dispozitive medicale, transmite Știri.md cu referire la crimemoldova.com.

Deși aceste dispozitive, conform legii, îi sunt date gratuit, ele sunt de negăsit în farmaciile care eliberează medicamente compensate.

Astfel, cei 2 frați sunt puși în situația să cheltuiască puținii bani din pensie pentru procurarea dispozitivelor din farmaciile private.

Omul a declarat că a fost la mai mulți lideri politici și le-a povestit despre această situație, dar nu a fost ajutat. Nu a fost doar la Vladimir Plahotniuc, dar nu are încredere în acesta.

Bărbatul a acuzat de situația creată guvernarea: „La noi în țară e mafie. Tineretul pleacă. Își bat joc de bătrâni, de bolnavi. În sate cresc doar spini. Iată ce au făcut Dodon și Plahotniuc din țara noastră. Așa guvernare trebuie de dat jos”. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării