main logo
411

Un bărbat din regiunea transnistreană, prins cu permis de conducere fals

Un bărbat din regiunea transnistreană și-a cumpărat un permis de conducere fals, din Federația Rusă, și conducea cu el un automobil de model Mitsubishi Space Star, înregistrat în regiunea transnistreană.

Un bărbat din regiunea transnistreană, prins cu permis de conducere fals

Azi-dimineață, pe la ora 6:30, acesta a încercat să treacă frontiera de la Palanca, prezentând acest permis, însă polițiștii de frontieră au depistat că acesta este fals, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„În timpul verificării documentelor, polițiștii de frontieră au observat mai mulți indici de falsificare în permisul de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile ruse pentru categoriile A și B. La cele depistate, șoferul a declarat că în Federația Rusă a apelat la niște cunoscuți pentru a-i perfecta documentul, iar contra sumei de 200 de euro l-a și obținut”, se menționează într-un comunicat de la Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au întocmit un proces verbal de audiere și constatare a infracţiunii prevăzute de art. 361 al. 1 Cod Penal al RM, iar șoferul a refuzat să își continue călătoria, alegând să revină în țară, doar că în calitate de pasager.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării