main logo
33919

Un bărbat de 36 de ani a murit strivit de o creangă groasă

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat după ce peste cortul în care se afla, din cauza furtunii puternice, a căzut o creangă.

Un bărbat de 36 de ani a murit strivit de o creangă groasăImagine simbol

Potrivit presei din stânga Nistrului, tragedia s-a produs în seara zilei de 11 iunie, în jurul orei 22:00, în satul Harmațca, transmite Știri.md

Mai multe familii se odihneau într-un cort. Una dintre ele este originară din Republica Moldova și a mers în regiunea transnistreană în ospeție.

Când a început furtuna, cu toții au auzit un vuiet mare, au luat copiii în brațe și au ieșit în fugă afară. Totuși, bărbatul în vârstă de 36 de ani nu a reușit să iasă din cort. La un moment dat, peste cort a căzut o creangă mare și grea. Totul s-a întâmplat în fața soției și copiilor bărbatului.

Prietenii lor au chemat imediat o ambulanță și, pentru a nu pierde timpul, au urcat victima în automobil și au mers spre întâmpinarea medicilor.

Bărbatul a fost predat ambulanței în apropierea satului Goian. El a fost transportat la Spitalul Raional Central din Dubăsari, însă, pe drum, a decedat din cauza traumatismelor prea grave.

Amintim că ploile și vântul puternic au doborât la pământ mai mulți arbori și fire electrice. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în cel puțin 55 de cazuri. De asemenea, cetățenii sunt îndemnați să fie atenți la cablurile electrice căzute.

Pe parcursul nopții, serviciile speciale au intervenit pe străzile Capitalei. „În continuare se muncește și se intervine în toate sectoarele. Este un volum mare de muncă deoarece vântul puternic a smuls din rădăcină mai mulți copaci, au fost rupte crengi și fire electrice. Rugăm cetățenii să fie prudenți”, se arată în comunicat.

De menționat că, și pe parcursul zilei de astăzi, meteorologii prognozează ploi însoțite de descărcări electrice în nordul și centrul țării.

Foto: Mdvpmr.org

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării