main logo
7327

Un bărbat a murit în Chișinău așteptând ambulanța. Martor: A venit și a plecat

Un bărbat a decedat în stradă din cauza că ambulanța care a venit la fața locului nu era dotată cu cele necesare pentru a-i acorda primul ajutor.

Bărbat mort în Chișinău. Martor: Ambulanța, fără tehnică necesară

Defibratorul era descărcat, așa că medicii au plecat și au chemat în loc o altă echipă, care însă a ajuns prea târziu. Reprezentanții Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă au spus că vor documenta cazul și vor reveni ulterior cu o reacție, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Totul s-a întâmplat aseară, 3 decembrie, în centrul Capitalei. Potrivit martorilor, bărbatul și-a pierdut cunoștința subit și a căzut la pământ. Ecaterina a fost cea care a chemat ambulanța. Femeia spune că a rămas șocată de faptul că defibrilatorul din autospeciala ajunsă la fața locului era descărcat. 

Ecaterina, martor: „Omul mai dădea semne de viață, dar ambulanța nu a putut să-l salveze. A dat de două, trei ori cu defibratorul și a zis că s-a descărcat, o doamnă i-a făcut respirație artificială. A venit a doua ambulanță, dar nu mai avea puls omul”.

Și o altă femeie spune că bărbatul încă era viu când a venit ambulanța și ar fi putut fi salvat. 

„Nu a putut să facă nimic, defibratorul era descărcat. Doamna vorbea foarte urât și ne alunga, dar am rămas să vedem ce se întâmplă. A venit a doua ambulanță, s-au apropiat cu un aparat, au depistat că bărbatul e decedat și au plecat”.

Purtătorul de cuvânt al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă a spus că va reveni cu o reacție ulterior. Potrivit oamenilor legii, bărbatul avea probleme cu inima. Pe marginea cazului dat a fost pornită o investigație.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării