main logo
5535

Un avion cu 152 de pasageri a aterizat de urgență la Chișinău

Un avion al companiei Fly One, care avea la bord 152 de pasageri, a revenit de urgență pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Un avion cu 152 de pasageri a aterizat de urgență la Chișinău

Airbusul A320 ER-00003 al companiei Fly One a făcut cale întoarsă în timp ce zbura spre Aeroportul Vnukovo din Moscova, transmite Știri.md.

Din fericire, piloții au reușit să aducă aeronava la sol fără alte incidente.

"Piloții au primit o avertizare a sistemului și conform procedurilor au decis să revină pentru verificări suplimentare. Datorită faptului că sa reacționat promt în această situație, depresurizarea nu a avut loc. Ținem să menționăm că siguranța pasagerilor noștri este prioritatea noastră iar echipajul a acționat conform manualelor operaționale. 

FLYONE subliniază faptul că nimeni nu a avut de suferit, iar Departamentul Tehnic lucrează la remedierea problemelor. Pasagerilor li se va oferi tot suportul necesar din partea companiei. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create pasagerilor", a declarat un reprezentant al companiei, contactat fiind de Știri.md.

Potrivit Runway 08, este vorba despre același avion care a fost reparat recent, după ce a fost avariat de o mașină pe un aeroport în decembrie 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării