main logo
341

Un an de la semnarea Deciziei protocolare din regiunea transnistreană

A trecut un an de la semnarea Deciziei protocolare privind accederea în traficul rutier internațional a autovehiculelor din regiunea transnistreană.

Un an de la semnarea Deciziei protocolare din regiunea transnistreană

Potrivit comunicatului, astăzi, se împlinește un an de la semnarea Deciziei protocolare cu privire la participarea în traficul rutier internațional a autovehiculelor din regiunea transnistreană care nu desfășoară activități comerciale (24.04.2018) și circa 8 luni de la implementarea acesteia, transmite Știri.md.

De la lansarea în data de 1 septembrie 2018, or. Tiraspol și Râbnița, a celor două puncte de înmatriculare a mijloacelor de transport, mecanismul de înregistrare și reînregistrare a mijloacelor de transport este funcțional de la data de 10 septembrie 2018.

Potrivit autorităților, prin acest mecanism benevol s-a identificat o soluție viabilă la problema accederii în traficul rutier internațional a mijloacelor de transport din regiunea transnistreană și prestarea serviciilor de către angajații Agenției Servicii Publice pe malul stâng al Nistrului, în oficiile de înmatriculare a mijloacelor de transport.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării