main logo
1444

Un alt vlogger călător a luat la ochi Chișinăul: Probabil guvernarea fură mulți bani

„Nimic interesant”, „probabil guvernarea fură mulți bani” – acestea sunt doar câteva dintre concluziile unui alt vlogger călător care ne-a analizat Capitala, într-o vizită făcută în această toamnă.

Un alt vlogger călător a luat la ochi Chișinăul: Nimic interesant

E vorba de Omar Jalilati, vlogger stabilit în Anglia și un tânăr care-și ocupă timpul călătorind în multe țări/orașe misterioase, timp de 24 de ore fiecare. Astfel, se pare că Chișinăul a fost una dintre „țintele” lui, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Deși, conform imaginilor prezentate, turistul nu ar fi vizitat prea multe locuri din oraș, el a spus într-un final că, cel mai probabil, nu va mai veni aici. 

Încă de la început, tânărul a încercat să discute cu cineva în limba engleză, dar se pare că nimeni nu a reușit să-i răspundă.

„Nimeni nu vorbește în limba engleză, dar absolut nimeni, de aceea nu a avut cine să-mi povestească despre acest oraș. M-am pierdut, nici Google nu m-a putut ajuta”, a explicat el.

Despre Porțile Orașului, Omar a spus că arată frumos, dar „este o clădire cam veche, construită pe vremea sovietică”. Cât despre Hotelul Național:

„Nu înțeleg de ce guvernarea nu face nimic cu această clădire abandonată… se află în centrul orașului. Probabil ei fură mulți bani. Plimbându-mă prin Chișinău nu am găsit nimic interesant, doar așa clădiri.

Să fiu sincer, am mers toată ziua prin oraș și nimic nu am văzut interesant, de aceea și este supranumită „cea mai puțin vizitată țară din Europa”, a spus, într-un final, călătorul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării