main logo
2331

Un adolescent a decedat în timpul unui campionat de kickboxing

Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing. Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza de 26 noiembrie, pe strada Andrei Doga din Capitală.

Un adolescent a decedat în timpul unui campionat de kickboxingFoto: știri.md

Imagini de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

Potrivit sursei Echipa.md, minorul de 15 ani era participant în cadrul campionatului național de kickboxing. Acesta ar fi luptat în două ture și era în așteptarea celei de-a treia.

La un moment dat băiatului i s-a făcut rău. Imediat acesta a fost scos din sala de lupte. Antrenorul acestuia a apelat de urgență la 112 și a solicitat intervenția medicilor.

Până la sosirea acestora, minorului i-a fost acordat primul ajutorul medical fiindu-i efectuate respirație artificială și masaj cardiac indirect.

La fața locului, medicii au luptat pentru viața copilului timp de o oră, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Aceștia au constatat decesul victimei.

Totodată, potrivit aceleiași surse Echipa.md, nu este pentru prima dată când minorului i s-a făcut rău în timpul luptelor, însă atunci el a scăpat cu bine.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării