main logo
710

Un accident sau o înșelăciune din partea pietonului

A fost sau nu, un accident, aceasta e întrebarea. Un bărbat acuză o șoferiță că a lovit joi un om pe trecerea de pietoni și că și-a văzut de drum. Femeia spune că, de fapt, pietonul s-a împiedicat de bordură.

Un accident sau o înșelăciune din partea pietonului

Poliția vine cu o a treia versiune - că tânăra nu s-a oprit la locul accidentului pentru că era în șoc, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Accidentul s-ar fi întamplat joi, în jurul orei 19, pe Calea Orheiului. Din spusele unui martor, un Opel Corsa, care se deplasa cu peste 100 de km/h, ar fi lovit un pieton chiar pe zebră, în timp ce alte mașini s-au oprit ca să-i acorde prioritate. Ulterior, aceasta și-a fi văzut de drum, iar un șofer s-a luat după ea. Pasagera din mașina care a urmărit-o câțiva kilometri spune că inițial femeia și-ar fi recunoscut vina.

 „Am ajuns-o din urmă, dar avea viteza mare. I-am blocat trecerea și șoferița, neavând încotro, a oprit. Când am întrebat de ce nu a oprit ea ne-a spus că da, l-am lovit, dar mă grăbesc. Era foarte liniștită, se uita în telefon”, a spus Irina Bronstein, martoră.

Martorii spun că după impact pietonul a căzut și se ținea de picior, semn că ar fi fost lovit acolo. Reveniți la locul accidentului, acesta nu mai era și cred că ar fi fost dus de către cineva la urgență. După aproape o oră de la solicitare, a venit și poliția, spune martora.

„Ea a spus că la semafor s-a aprins culoarea verde, însă, unul din pietoni nu a reușit să treacă drumul. Acolo nici nu e semafor”,  a mai zis Irina Bronstein, martoră.

Șoferița și-a chemat sora la fața locului.

„La venirea surorii, primul lucru pe care i l-a spus politiei a fost ca ea tot lucreaza la 902. Le va rezolva pe toate si ne va face si noua probleme, a spus Irina Bronstein, martoră.

Martora mai susține că după mai multe discuții, presupusa autoare a accidentului și-a schimbat versiunea.

„Peste un timp, ea a fost de acord ca a lovit o persoana. Am mers, apoi, la locul faptei si am aratat totul”, a spus Irina Bronstein, martoră.

Șoferița de 25 de ani respinge acuzațiile. Sora acesteia susține că totul este o invenție și un show, dar recunoaște că atunci ea era în stare de șoc.

„M-a telefonat atunci seara și mi-a spus că cineva s-a luat din urma ei. Deplasându-se a trecut de trecerea de pietoni. A văzut cum pietonul a trecut de mașină. Când a trecut de el spune că l-a văzut cum a căzut jos, dar nu l-a atins. El s-a împiedicat,” a spus Mihaela, sora șoferiței.

Șoferița s-ar fi oprit singură, neînțelegând de ce mașina din față semnalează. Totodată sora șoferiței spune că aceasta nu a recunoscut cele întâmplate, iar mașina nu este avariată. Martora spune că după ce a făcut publică întâmplarea, atât ea cât și unii dintre cei care au distribuit postarea ar fi primit amenințări.

„O femeie care a distribuit postarea spune că a primit un mesaj de pe un alt profil, i-a promis ca îi va rupe picioarele dacă aceasta nu șterge postarea. Ea a început să amenințe, iar cunoscuții ei să vorbească necenzurat” a adăugat Irina Bronstein, martoră.

„Foarte frumos m-am adresat catre ei, sa nu imi ponegriti familia”, a spus Mihaela, sora șoferiței.

Sora șoferiței spune că este angajată a primăriei, a refuzat însă să ne spună ce lucrează sora ei. Din informația de pe facebook aceasta ar lucra la Inspectoratul General de Poliție. Oamenii legii cercetează cazul.

„Până la moment nimeni nu s-a adresat pentru că ar fi avut de pătimit în urma accidentului rutier. Șoferița spune că se grăbea, a intrat și în puțină panică, din acest motiv nu a staționat la locul accidentului”, a declarat Natalia Stati, Ofițer de Presă al Poliția Capitalei.

Polițiștii mai spun că șoferița riscă să fie sancționată cu șase puncte de penalizare și 1.500 de lei amenda, în cazul în care nu va fi gasită victima. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării