24 aug, 2019 16:30
3 269
0
Țuțu, din nou la odihnă: Ex-deputatul, surprins la o terasă din Odesa
24 aug, 2019 16:30
3 269
0

Pentru fostul deputat Constantin Țuțu vacanța continuă pe litoralul Mării Negre sau poate s-a mutat la Odesa? Nu cunoaștem, cert e că acesta, a fost văzut din nou în orașul Odesa din Ucraina.

Foto: fb.com/Pavel Grigorciuk

Activistul civic Pavel Grigorciuc a publicat două fotografii cu democratul care se afla pe o terasă, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Îmbrăcat în costum sport, Țuțu se află alături de alte persoane la o masă. Potrivit lui Grigorciuc, fotografiile au fost făcute ieri.

Grigorciuc se întreabă când autoritățile moldovenești vor intenta un dosar penal pe numele lui Constantin Țuțu și acesta va fi anunțat în căutare, inclusiv în Ucraina.

„Voi, într-adevăr, nu sunteți în stare să adunați dovezi ale participării lui Țuțu în infracțiuni? Serios?”, scrie Grigorciuc.

Anterior presa a mai scris că Țuțu a fost văzut pe litoralul Mării Negre în Odesa.

Amintim că în iunie curent, anchetatorii Departamentului de Investigații din cadrul Ministerului de Interne rus i-au pus sub acuzare în absență pe fostul președinte al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc și democratul Constantin Țuțu. 

Potrivit anchetei, suspecții au creat un canal de contrabandă deosebit de mare prin mai multe state. Este vorba de contrabandă cu hașiș din Africa de Nord, care trecea prin mai multe țări UE către statele CSI și comercializarea lor ilegală.

Potrivit MAI al Rusiei, Constantin Țuțu realiza controlul asupra sindicatului de droguri, la indicațiile lui Plahotniuc.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter