main logo
2432

Țuțu, deranjat de întrebările despre iubita lui. Cum răspunde

Politicianul Constanțin Țuțu și tânăra Beatrice Petrachi nu s-au afișat de mult timp împreună, iar asta a stârnit întrebări în rândurile internauților. Aceștia se întreabă: mai sunt cei doi împreună?

Țuțu, deranjat de întrebările despre iubita lui. Cum răspundeȚuțu, deranjat de întrebările despre iubita lui. Cum răspunde

Ei bine, ne-am dorit să limpezim situația și am încercat să aflăm dacă mai este vie flacăra iubirii dintre ei, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Ce-i drept, Constantin nu a fost foarte vorbăreț la acest subiect, ba chiar a părut vizibil deranjat de întrebarea reporteriței, încercând să schimbe „subtil” tema. Totuși, la insistența jurnalistei, fostul deputat a spus că va răspunde la toate întrebările atunci când va gasi timp să vină la emisiunea O Seară Perfectă.

Vara trecută, democratul și-a prezentat tuturor noua iubită, pe Beatrice Petrachi. Când bruneta a împlinit 20 de ani, Constantin a felicitat-o frumos printr-o postare pe Facebook. 

„Astăzi, vreau să mulțumesc unui om special și să-i spun la mulți ani. Beatrice face parte din viața mea și vreau să-i urez multă sănătate, noroc, dragoste. Îmi doresc să-și realizeze visele și să ajungă acolo unde merită cu adevarat. Am preferat să țin acest subiect departe de ochii presei și va rămâne în continuare așa. Beatrice, la mulți ani!”. Sportivul părea cucerit în totalitate de Beatrice, dar a evitat să-și expună relația în văzul lumii.

Recent, bruneta a fost asaltată de internauți cu critici. Aceștia îi reproșau că este împreună cu o persoana care nu știe nici să vorbeacă, nici să citească. Tânăra a răspuns: „Dacă am ales să fiu cu cineva, înseamnă că am analizat mult și acea persoană a meritat. Eu respect mult decizia mea și nu am regrete, pentru că absolut tot ce se întâmplă în viața noastră este o lecție din care trebuie să învățăm”.

De atunci, relația celor doi nu a mai intrat în vizorul presei. Ne rămâne doar să bănuim statutul acesteia – asta, desigur, până nu găsește Constantin Țuțu timp să viziteze studioul O Seară Perfectă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării