212
0
Turiștii din Moldova vor vizita obiectivele turistice cu troleibuzul
212
0

În Capitală vor fi organizate tururi gratuite cu troleibuzul pentru turişti, dar şi pentru chişinăuieni. Iniţiativa aparţine Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova şi a fost prezentată în şedinţa de astăzi a serviciilor municipale.

Foto: moldpres.md

Natalia Țurcanu, director executiv al asociației nominalizate, a menţionat la şedinţă că pentru ca iniţiativa să devină realitate, organizația a încheiat un acord de colaborare cu Regia Transport Electric Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Astfel, turiștii din Chișinău vor putea să viziteze atracțiile turistice din oraș cu ajutorul tururilor gratuite de troleibuz. Acestea vor deveni realitate începând din vară. Troleibuzele vor avea două itinerare și vor circula în zilele de sâmbătă și duminică. De asemenea, tururile vor fi promovate în troleibuzele de pe ruta nr. 30, care face legătura dintre centrul orașului și aeroport.

Potrivit directorului RTEC, Dorin Ciornîi, tururile vor avea loc doar sâmbătă și duminică și vor avea o durată de circa 1,5-2 ore. Costurile se vor rezuma la energia electrică consumată şi salariul șoferului de troleibuz.

Citește și
article image
Pasager: Troleibuze noi cu probleme. RTEC spală bani publici
0
915
article image
Un troleibuz și un automobil s-au ciocnit lângă ASEM:...
0
381