main logo
576

Trotuar și scaune distruse după schimbarea țevilor. Ce spune Apă-Canal

După intervenția Apă Canal, măcar și potopul! Locuitorii unei curți din sectorul Botanică s-au pomenit cu trotuarul și băncile stricate după ce angajații furnizorului de apă au schimbat țevile.

Trotuar și scaune distruse după schimbarea țevilor. Ce spune Apă-CanalTrotuar și scaune distruse după schimbarea țevilor. Ce spune Apă-Canal

Aceștia spun că mizeria este de aproape jumătate de an, când ar fi avut loc ultimele săpături. Apa-Canal susține că oamenii vor trebuie să mai aștepte încă două luni și asta pentru că mai au de lucru, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Câteva scaune au fost scoase și aruncate, iar un drum folosit de copii pentru a ajunge la terenul de joacă a fost distrus. S-a întâmplat într-o curte de pe bulevardul Traian, după intervenția lucrătorilor de la Apă-Canal.

„Cred că are mai mult de jumătate de an, undeva cred că prin toamnă dacă nu greșesc, spre toamnă au început să facă reparație și am văzut că pun trube aici, canalizare cred că, nu știu”.

Oamenii sunt indignați că muncitorii de la Apa Canal nu au reamenajat teritoriul după ce au lucrat în zonă.

„Aici vedeți au lăsat nisipul, au scos scăunelele acestea și li-au trântit așa, așa a rămas”.

„Văd că cam stă pe loc, nici cărărușa ceea văd că nimeni nu se folosește, fiindcă toate deșeurile sunt acolo”.

„Mie nu îmi încurcă că eu pe acolo nu trec, dar persoanelor care merg în direcția aceea le încurcă, copiilor la terenul de joacă. La general încurcă, de ce nu îl repară nu pot spune?”.

Ofițerul de presă al companiei „Apă-Canal” ne-a declarat că lucrările au început la sfârșitul lunii ianuarie, iar acestea presupun instalarea unor țevi noi, pentru aprovizionarea cu apă. Lucrările se vor încheia peste două luni și abia după va începe reamenajarea teritoriului și asfaltarea teritoriului afectat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării