main logo
836

Trei tineri riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 22 și 26 ani, originari din mun. Chișinău, r-nul. Ialoveni și Dubăsari, au fost reținuți de ofițerii pentru comiterea unui jaf stradal.

Trei tineri riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf

Potrivit Poliției, în seara de 25 martie, un tânăr a fost atacat și jefuit pe str. Ștefan-Vodă, or. Durlești, transmite Știri.md.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Tânărul de 21 ani, în timp ce se deplasa la domiciliu, pe str. Ștefan-Vodă, a fost atacat de trei indivizi care erau în stare de ebrietate, fiind agresat de aceștia a fost deposedat de scurtă, telefon mobil de model „Samsung J5” și portmoneul cu mijloace financiare.

Oamenii legii au reținut și au escortat tinerii la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. Suspecții și-au recunoscut vinovăția. 

Este de menționat că tânărul de 23 ani anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind cercetați pentru jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării