main logo
326

Trei bărbați din Ceadâr-Lunga, condamnați de jaful casei unui om de afaceri

Acești trei bărbați, care acum doi ani în urmă au jefuit casa unui om de afaceri din Ceadâr-Lunga, amenințând cu un pistol și cerând toți banii, au fost condamnați la 9 ani și 6 luni de detenție.

Trei bărbați din Ceadâr-Lunga, condamnați după ce au jefuit o casă

Potrivit Procuraturii UTA Găgăuzia Oficiul Comrat a demonstrat că, în ianuarie 2017, cei trei inculpaţi, înarmaţi şi cu cagule pe cap au pătruns în locuinţa unui om de afaceri, unde la acel moment se afla doar soţia cu cei trei copii monori, transmite Știri.md

Ameninţând femeia, aceştia i-au cerut toţi banii. Speriată, victima le-a arătat agresorilor locul unde se aflau toţi cei 800 de lei, pe care inculpaţii i-au sustras şi au fugit. 

Aproximativ un an mai târziu, suspecții au fost reținuți.

În timpul percheziţiei, la domiciliul unuia dintre suspecți, care ar fi organizat jaful, au fost depistate şi ridicate droguri, dar şi arma folosită la comiterea crimei. 

Totuşi nu şi-a recunoscut vina, denunţându-i în schimb pe ceilalţi doi participanţi la atac, în speranţa că, astfel, va scăpa de pedeapsă.

Ceilalţi doi agresori şi-au recunoscut pe deplin vina, fiind condamnaţi pentru aceste fapte la pedepse cuprinse între 6 şi 7 ani închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării