main logo
2314

Trei adolescenți și un adult, mușcați de câini la o tabără de odihnă

Trei adolescenți și o asistentă medicală au fost mușcați de câini în timp ce se aflau pe teritoriul unei tabere de odihnă cu profil sportiv din stânga Nistrului.

Trei adolescenți și un adult, mușcați de câini la o tabără de odihnăImagine simbol

Presa din regiunea transnistreană transmite că toți cei care au avut de suferit de pe urma mușcăturilor au fost vaccinați împotriva rabiei, transmite Știri.md cu referire la ziar.md.

Primul caz a avut loc zilele trecute, când o fetiță a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine. A doua zi, transmite sursa citată, același câine a ieșit brusc de după o căsuță de pe teritoriul taberei și a atacat un băiat.

Asistenta medicală care a mers să verifice starea băiatului a fost mușcată și ea. Următoarea zi, o altă adolescentă s-a pomenit în față cu un patruped de talie medie, care a înhățat-o de picior.

Presa din regiune transmite că toate victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și au fost vaccinate contra rabiei.

La rândul lor, reprezentanții taberei spun că, cel mai probabil, câinii vin din sectorul de vile din vecinătate. Proprietarii vilelor vin foarte rar, iar animalele ar porni în căutarea hranei prin împrejurimi, fiind atrase de mirosul de la cantină.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării