main logo
3964

Deplasarea cu feribotul care face legătura între Tiraspol și Chițcani, mai scumpă

Trecerea peste râul Nistru, cu feribotul care face legătura între Tiraspol și Chițcani a devenit mai scumpă. Pretinsele autorități de la Tiraspol au introdus tarife noi pentru acest serviciu.

Deplasarea cu feribotul de la Tiraspol până Chițcani, mai scumpă

Prin urmare, o persoană va fi nevoită să achite 4 ruble transnistrene, circa patru lei și 60 de bani pentru deplasarea cu feribotul peste râul Nistru, transmite Știri.md, cu referire la tv8.md. 

De asemenea, dacă persoana este însoțită de un câine, trebuie să achite 4 ruble în plus. Deplasarea cu feribotul a unui automobil cu pasageri costă acum 20 de ruble PMR, adică aproape 23 de lei, iar trecerea cu bicicleta costă opt ruble transnistrene, echivalentul a circa nouă lei și 20 de bani.

Responsabilii de activitatea feribotului au declarat pentru presa din stânga Nistrului că piesele și lucrările de întreținere s-au scumpit, și că înregistrau pierderi din cauza prețurilor vechi. 

Important! Tarifele nu se referă și la deplasarea cu feribotul de la Molovata. În acest context, trecerea cu feribotul, atât a pasagerilor, cât și a transportului este gratuită. ÎS „Bacul Molovata” nu prestează servicii contra plată.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării