main logo
2184

Atenție, șoferi: Toate posturile vamale activează în regim normal

Serviciul Vamal al Republicii Moldova anunță că la această oră toate posturile vamale activează în regim normal, iar drumurile de acces au fost deblocate.

Atenție, șoferi: Toate posturile vamale activează în regim normalFoto: Customs.gov.md

De asemenea, potrivit Serviciului Vamal, a fost reluată circulația camioanelor prin posturile vamale Cahul-Oancea, Leușeni-Albița, Giurgiulești-Galați și Giurgiulești-Reni, transmite Știri.md

Totodată, se autorizează trecerea dozată a camioanelor pentru a degaja ambuteiajele formate și pentru a exclude unele blocări în trafic.

Oamenii legii recomandă în continuare conducătorilor auto să se informeze din timp despre starea vremii din țară și de peste hotare. De asemenea, să pornească la drum doar dacă au echipat cu tot necesarul mijlocul de transport. 

Amintim că, anterior, Serviciul Vamal a informat că, din cauza drumului înzăpezit, este blocat accesul din postul vamal Giurgiulești (RM) spre postul vamal Reni (UA). De asemenea, postul vamal Cișmichioi și-a încetat activitatea din cauza deconectării energiei electrice și concomitent drumul de acces este blocat, iar drumul către posturile vamale Ceadâr-Lunga 1 și Ceadâr-Lunga 2 era blocat din cauza zăpezii. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării