main logo
1350

Transportul public circulă în regim normal. Ceban: Prea mulți oameni

După ce transportul public din Capitală a revenit la regimul normal, Ion Ceban a declarat că „fluxul de oameni este mult mai mare în stațiile de așteptare și în transport, înainte de a fi sistat”.

Transportul public circulă în regim normal. Ceban: Prea mulți oameniColaj: facebook/ Iv Ceban

Potrivit edilului, acesta a monitorizat ieri toată ziua fluxul transportului și numărul cetățenilor în stațiile de așteptare și a rămas uimit de cele văzute, transmite Știri.md.

Ceban a mai postat și niște imagini în care se observă numărul mare de călători și a decis să convoace de urgență membrii Comisiei extraordinare de sănătate publică pentru a discuta această problemă.

„Am primit mai multe mesaje și solicitări din partea mai multor locuitori, medici care ne-au comunicat despre dificultățile pe care le-au întâlnit pe parcursul zilei când transportul a fost sistat, având un alt grafic de lucru și erau nevoiți să urce în transportul deja plin.

Analizând împreună cu grupul de lucru toate riscurile, am ajuns de comun la concluzia că transportul nu trebuie să fie restricționat pe parcursul săptămânii.

În acest context, am cerut pentru astăzi la ora 09.30 convocarea Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău, și am solicitat să revadă decizia de duminică.

Îmi asum acest lucru și declar că vom asigura în continuare capitala pe tot parcursul zilei, cu tot efectivul de transport de care dispunem, astfel să nu fie încărcătura mare a unităților de transport.

Îmi cer scuze de la locuitorii municipiului pentru disconfortul de astăzi. Totodată mulțumesc pentru înțelegerea de care dați dovadă. Împreună vom reuși. Păstrați distanța și regulile recomandate”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook..

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării