main logo
646

Transport gratuit pentru participarea la alegerile din Ucraina

Locuitorii Transnistriei, care deţin cetăţenia ucraineană, vor putea duminică, 31 martie, să-şi exercite dreptul de vot la alegerile preşedintelui Ucrainei.

Transport gratuit pentru participarea la alegerile din Ucraina

Pentru ei va fi organizat un transport gratuit, care îi va aduce la Ambasada Ucrainei la Chişinău şi la Consulatul Ucrainei de la Bălţi, unde vor fi deschise secţii de votare, transmite Știri.md cu referire la Infotag.

Autobuzele spre Chişinău vor pleca din centrul oraşului Bender, Dnestrovsc şi Slobozia la ora 8:00, din Grigoriopol - la ora 10:00 şi din Tiraspol şi Dubăsari - la ora 11:00. 

La Bălţi vor putea locuitorii din Camenca şi Rîbniţa. Autobuzele vor pleca din aceste localităţi la ora 9:00 &# 351;i, respectiv, la 10:00. 

La ultimele alegeri prezidenţiale din Ucraina din 25 mai 2015, în Moldova au participat aproximativ 800 de cetăţeni ucraineni, inclusiv 470 din regiunea transnistreană. 

Atunci, la evidenţa consulară la Ambasada Ucrainei în RM se aflau 56 de mii de cetăţeni ai Ucrainei, dintre care mai mult de 90% locuiau în stânga Nistrului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării