main logo
1624

Trăiește din mila oamenilor, după ce și-a pierdut soția și cei 3 copii într-un accident

A ajuns să trăiască din mila oamenilor după ce soția și cei trei copii au decedat într-un accident, iar el a suferit un pre-infarct și alte trei operații.

Trăiește din mila oamenilor, după ce soția și cei 3 copii au murit

Istoria lui Nicolae, un bărbat de 70 de ani, a emoționat oamenii după ce despre el a scris pe Facebook o locuitoare a orașului, care spune că îl vede zilnic cerșind lângă supermarketul Linella de pe strada Alba Iulia 75.

Femeia a solicitat ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-l putea ajuta pe bărbat cu bani, haine sau alimente, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Tatiana, cea care a stat de vorbă cu Nicolae, spune că acesta a rămas cu datorii după ce chiriașii cărora le-a pus la dispoziție locuința timp de trei luni, cât a fost internat în spital, au plecat fără să achite serviciile comunale. 

Astfel, doar factura pentru curentul electric este de circa 2.000 de lei.

„Vă implor, să taiați din lista dumneavoastră de sărbători echivalentul unei jumătăți de sticle cu șampanie și să dăruim bucuria și lumina de pe chipul bătrânului cât și cea din casă.

Se apropie noul an și tare mi-aș dori ca nenea Nicolae să nu înghețe afară cerșind banii pentru pâine, ci să-și poata vedea măsuța cu mâncare și lumină!”, a scris chișinăuianca pe Facebook.

Din motiv că bărbatul nu are telefon, doritorii de a-i oferi o mână de ajutor o pot contacta pe Tatiana pe Facebok sau pot dona bani pe contul unei femei care s-a oferit să-l ajute.

Cont:

Mihaela Furdui

MD37VI225911601271240408

6764 1151 4169 5790

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării