main logo
623

Tragedie la beție: O femeie a murit după ce a fost bătută de concubin

O femeie de 33 de ani din Cimișlia a murit după ce concubinul acesteia a bătut-o la beție.

Tragedie la beție: O femeie a murit după ce a fost bătută de concubinFoto: știri.md

Totul a avut loc la data de 11 septembrie. Cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat între ei s-a iscat un conflict, a declarat pentru Știri.md ofițerul de presă din cadrul IP Cimișlia, Cristina Vicol.

După ceartă, concubinul a luat-o la bătaie pe femeie. Acesta i-a aplicat câteva lovituri cu piciorul în regiunea abdomenului și o lovitură peste față.

După ceartă, cei doi au mers la culcare, iar a doua zi bărbatul s-a trezit cu concubina deja moartă.

Acesta a apelat la 112. În cadrul examinării exterioare a cadavrului, careva semne vizibile de moarte violentă nu au fost stabilite.

Abia la data de 13 septembrie, după efectuarea expertizei medico-legale, s-a stabilit că decesul victimei a survenit în urma rupturii mezaului, traumă toraco-abdominală închisă.

S-a mai stabilit că bărbatul anterior a mai agresat-o fizic pe concubină, ultimul fiind deja în vizorul organelor de poliție, în privința acestuia fiind pornite alte două cauze penale privind violența în familie.

La momentul actual de către polițiștii IP Cimișlia se întreprind acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor producerii cazului dat, fiind pornită o cauză penală conform elementelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art.2011 al.(4) CPRM, bărbatul fiind reținut în baza art.166 CPPRM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării