main logo
19193

Tragedie în Capitală: O minoră a decedat, fiind strivită de un copac

O fată de 13 ani din Capitală a decedat după ce peste ea a căzut un copac. Aceasta a fost depistată de un angajat al Întreprinderii Municipale „Spații Verzi”.

Tragedie în Capitală: O minoră a decedat, fiind strivită de un copacImagine simbol

Potrivit oamenilor legii, victima s-a dovedit a fi o minoră în vârstă de 13 ani, domiciliată în Capitală, transmite Știri.md

Ea a fost depistată în această dimineață, 12 iunie. Poliția a fost sesizată prin intermediul Serviciului unic 112, precum că, pe strada Doina și Ion Aldea-Teodorovici din Capitală, un angajat al Întreprinderii Municipale „Spații Verzi” a depistat cadavrul unei persoane care se afla la sol, sub un copac căzut în urma intemperiei de ieri-seară.

Știri.md amintește că ploile și vântul puternic au doborât la pământ mai mulți arbori și fire electrice. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în cel puțin 55 de cazuri. De asemenea, în peste 80 de localități din țară lipsește parțial curentul electric.

De menționat că un bărbat în vârstă de 36 de ani din stânga Nistrului a decedat după ce peste cortul în care se afla, din cauza furtunii puternice, a căzut o creangă.

Foto: Politia.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării