main logo
11301

Tragedia de la Călărași. Șeful Procuraturii Ungheni ar fi vinovatul

Șoferul mașinii care a fost implicată în accidentul din seara zilei de 20 octombrie, de la Bahmut, Călărași, soldat cu decesul a patru persoane, printre care un copil, ar fi șeful Procuraturii Ungheni.

Tragedia de la Călărași. Șeful Procuraturii Ungheni ar fi vinovatulFoto: Simbol

Potrivit surselor Pulsmedia.md, ar fi vorba despre D.T., care pe 17 august 2021, Consiliul Superior al Procurorilor l-a propus în funcția de procuror-șef al Procuraturii raionului Ungheni, pentru un mandat de cinci ani, transmite Știri.md.

Sursa citată menționează că toate materialele cu referire la tragedia de la Călărași au fost preluate de la poliție de către Procuratura Generală, iar D.T. ar urma să fie reținut pentru 72 de ore.

Anterior IGP a informat printr-un comunicat de presă despre faptul că șoferul automobilului de marca Skoda a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au demonstrat că acesta nu ar fi consumat alcool, dar chiar și așa i-au fost prelevate probele biologice pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele.

Știri.md amintește că pe 20 octombrie, o familie a decedat în urma unui grav accident rutier produs pe traseul R-1, localitatea Bahmut.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării