main logo
23375

Tragedia de la Bozieni: Mama băiețelului decedat, condusă pe ultimul drum

Dublă tragedie într-o familie în urma unui teribil accident în care un microbuz cu pasageri a intrat într-un copac lângă Bozieni, Hâncești.

Mama băiețelului decedat în accident la Bozieni, condusă pe ultimul drum

La data de 6 ianuarie, un copil de 12 ani a decedat și alte nouă persoane au fost traumatizate în urma accidentului. Printre cele 9 persoane se afla și mama băiatului care a fost internată în comă, transmite Știri.md.

După 14 zile de chin, s-a stins pe patul de spital și mama băiețelului. Iar azi, 26 ianuarie, femeia a fost condusă pe ultimul drum.

„Și a plecat după fiul Daniel, scumpa noastră Mariana. Atunci când afli din presă despre accidente rutiere privim destul de indiferenți, ne gândim și sperăm că nu se va întâmpla cu noi sau cu apropiații noștri. Accidentul de la Bozieni din ajunul Crăciunului i-a luat dintre noi pe verișorul Daniel și mătușa, Mariana Bargan. În astfel de momente înțelegem că nu am dedicat suficient timp pentru a petrece cu oamenii dragi, suntem mereu ocupați, ne întâlnim doar la marile evenimente de peste an”, a scris Ion Bargan.

Dubla tragedie a adus hohote de lacrimi și durere nemărginită în rândul apropiaților. Din cei patru membri, a rămas în viață soțul femeii (tatăl băiețelului) și fiica ei (sora băiețelului).

„Ne-am rugat pentru salvarea Marianei, însă aceasta nu trebuie să ne deznădăjduiască și să continuăm să ne rugăm pentru salvarea sufletului ei, să ajungă în împărăția lui Dumnezeu și să vegheze după soțul Serghei și fiica Catrina. Precum a spus părintele din s. Gura Galbenei la slujba de înmormântare, viața pământească e precum o zi față de viața veșnică”, a conchis Ion Bargan.

Amintim că, copilul de 9 ani a fost petrecut pe ultimul drum la data de 10 ianuarie.

Accidentul s-a produs la 6 ianuarie, pe traseul Hâncești - Cimișlia, la intrare în satul Bozieni. 

Microbuzul avea pneuri de iarnă, doar că cele din spate erau uzate.

Potrivit oamenilor legii, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, izbindu-se violent într-un copac.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării